Feest voor de Sint: Sinterklaasgedichten maken

Omdat we al helemaal in de sinterklaas sfeer zitten, ben ik van plan om op de volgende datums sinterklaasartikelen onder de naam ‘Feest voor de Sint’ te maken. Het lijkt me heel leuk om te doen en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om te lezen. Sinterklaas recepten kun je lezen in de GVM artikelen die iedere zondag online komen. Vandaag beginnen we met een Dicht artikel. De datums:

18-11

25-11

2-12

5-12

Het is weer de tijd van het jaar. Sinterklaas is al in Nederland. De pepernoten staan alweer op tafel en 5 december komt eraan. Wij vieren dit jaar voor het eerst Sinterklaas met lootjes. Je koopt een cadeautje voor de ander en je maakt er een gedicht bij. Een cadeautje uitzoeken voor iemand kan ik wel, maar een gedicht maken vind ik alweer een stukje lastiger. Ik weet dat ik niet de enige ben met dit probleem en ik wil jullie daarom ook heel graag helpen.

Continue reading »

Persoonlijke update oktober 2013

colors | Tumblr

Over twee dagen is het precies een maand geleden dat ik mijn laatste artikel plaatste. En wat is er veel gebeurd in die maand! School is al weer een poos begonnen. Voor degene die het nog niet wisten ik zit in gymnasium 3. En ik kan niet ontkennen dat ik het best wel druk heb met school. De derde is gewoon weer een stukje moeilijker en met Grieks als nieuw vak erbij daag ik mezelf ook wel uit. Wat ik wel merk is dat ik steeds meer begin in te zien hoe je moet plannen en hoe ik mijn tijd goed kan indelen. Het is nog wel echt een kunst, maar ik hoop dat ik over een tijdje super goed kan plannen. Ook hoop ik als ik kan plannen dat ik mijn tijd kan verdelen tussen school en mijn blog.

Maybe i dream too much | via Tumblr

Verder gaat het super goed met mij! Ik sta iedere dag met plezier op en dan denk ik van weer een nieuwe dag! YEEY! Ook al heb ik soms moeite met opstaan (ik ben geen ochtendmens).  En voordat reacties krijg van: ging het eerder niet goed met je dan? Jawel! maar ik weet niet, maar ik vind sowieso de klas waar ik nu in zit veel leuker. En ik weet niet precies hoe het komt, maar ik ben gewoon iedere dag weer heel erg vrolijk!

Ik hoop dat ik jullie weer even iets heb kunnen vertellen over mijn leventje en ik hoop dat ik de aankomende dagen, weken, maanden goed en veel kan bloggen.

dat was t voor vandaag

XXX Lotte

ps. Ik wil mijn trouwe lezers even bedanken, dat ze iedere dag mijn blog nog bezoeken, ondanks dat ik geen artikel post. Bedankt!!

 

Nivea Lipbutter

1174.,0,1,0,312,256,389,1,0,104,47,0,0,100,0,1988,1962,2171,319568

Laatst was ik eens bij de Kruidvat. Zo begin ik altijd een artikel! Overnieuw:

De Nivea lipbutters. Ik had er al wel vaak over gehoord, maar ik had ze nog nooit ergens gezien. Ik was dus ook erg verbaasd toen ik ze bij de kassa in de Kruidvat zag staan. En toen bleken ze ook nog eens een euro korting te hebben. Het kon niet beter! Ik nam de vanilla& Macadamia versie mee. Vandaag laat ik jullie zien of ze echt zo geweldig zijn als iedereen zegt.

Continue reading »

Glutenvrij met mij: Wat wel en wat niet?

glutenvrij met mij

Vanaf deze zondag begin ik een nieuw onderdeel. Namelijk: Glutenvrij met mij (GVM)Hierin vertel ik alles over het glutenvrije dieet en probeer ik producten en recepten uit. Zo hoop ik iedereen weer iets te leren over het glutenvrije dieet. Natuurlijk gaan we ook lekker smullen met alle lekkere recepten die ik ga maken. Leer en geniet van deze nuttige informatie en overheerlijke recepten!

Continue reading »

Essence nieuwe producten: Lippen

8

Zoals een paar keer per jaar vernieuwd Essence zijn assortiment. Er gaan producten weg en er komen weer hele leuke producten bij. En Essence vind het daar wel weer eens tijd voor worden, dus vanaf september zullen er weer veel leuke en nieuwe dingen bij Essence in de schappen liggen. Ik was wel benieuwd naar welke producten in het het even opgezocht. Ik behandel de producten in drie keer lippen, ogen, nagels. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als mij en dat we in september weer volop kunnen genieten van nieuwe producten.

Continue reading »

Frankrijk!

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. De rede dat de afgelopen dagen geen artikel meer online kwam, was omdat ik op vakantie was. Ik had wel veel vooruit gewerkt, maar op het laatst redde ik het gewoon niet meer. Ik moest nog zoveel doen en ik had niet zoveel tijd meer. Maar over het plannen was ik wel tevreden. Ik kan een artikel typen en dan inplannen op welke dag dit dan online komt. Ik ga proberen dit vaker zo te doen.

Ik was dus op vakantie in Frankrijk. In de cote d’azur. En als jullie dit lezen zit ik of in de auto naar huis of ik ben al thuis. Ik heb ontzettend genoten van de vakantie en gelukkig heb ik thuis nu nog een paar weken vakantie om leuke dingen te doen.

Dat wilde ik in ieder geval even kwijt. Hopelijk hebben jullie ook allemaal een leuke vakantie!

XX Lotte 🙂