Mallorca

P1030815

 

Afgelopen dinsdag ben ik terug gekomen uit Mallorca. Hier ben ik twee weken lang geweest. Ik was met mijn ouders en mijn zusjes op vakantie en we hebben twee weken lang dingen bezocht, zijn naar het strand geweest en hebben vooral heel erg genoten. Ik ben in twee weken verliefd geworden op dit eiland. Mallorca is ontzettend mooi met al zijn bergen, baaitjes en alle oude dorpjes en  ondertussen hangt er in de steden zo’n leuke sfeer waar je ontzettend vrolijk van wordt. Ik wil ook best nog een keer terug naar Mallorca.

Maar goed nu zit ik weer in Nederland en ga ik genieten van de drie weken vakantie die ik nog heb en misschien af en toe nog wat bloggen!

Lang leven de koning!

Het is dan zo ver. De ceremonie is begonnen en het zal niet lang meer duren voordat we een koning hebben. Ik zit voor de tv en ik verbaas me hoeveel mensen er een kerk in gaan. Ontzettend mooi en verbazingwekkend allemaal. Ik vind de prinsesjes ook wel heel erg lief en ze hebben super leuke jurkjes aan. Echt een historisch moment. Ik ga mijn ogen uit kijken, en geniet nog even van deze beelden.

Morgen weer een beauty artikel. En als het jullie nog niet was opgevallen. De nieuwe deadline in twee uur ‘s middags. Iedere dag verschijnt er dus een artikel om twee uur. En dat was het wel voor vandaag. Geniet allemaal nog even van de laatste Koninginnedag en tot morgen!

Film review: Verliefd op Ibiza!

 

Het is alweer een tijdje geleden dat mijn laatste artikel online kwam. Ik had het best wel druk met school, maar dat word de volgende dagen wel anders. Ik ga weer veel proberen te posten. Maar vandaag ga ik voor het eerst een film review doen. Ik ben De afgelopen 2 weken twee keer naar de bioscoop geweest. Beide keren ging ik naar de film: Verliefd op Ibiza. Mijn mening? Lees verder!

Continue reading »