Sally Hansen Fuzzy coat & Magnetic polish

1174.,0,1,0,328,256,372,1,0,95,50,0,0,100,0,2006,1962,2171,112925

Als iemand mij vraagt wat mijn favoriete nagellak merk is dan zeg ik met volle overtuiging: ‘Sally Hansen!’. Het zijn gewoon super goede nagellakjes die goed blijven zitten en ook nog eens heel mooi zijn. Ik vind de topcoat en de nagelverharder ook heel fijn. Maar vandaag laat ik jullie twee andere nagellakjes zien. De magnetic polish heb ik al wel een poos, maar ik wilde daar niet een heel artikel van maken. Toen ik van de week de fuzzy coat van mijn tante kreeg, vond ik dat ik daar wel iets over moest schrijven. Ze zijn nog best wel nieuw en ontzettend leuk! Dus heb ik een review van twee verschillende, maar wel super leuke nagellakjes.

Continue reading »

review Essie nagellakjes!

Ik liep laatst langs de Dio op en daar stond een kraampje. Op dat ik kraampje  stond een mandje met nagellakjes voor drie euro! Ik had al zo’n vermoede en die klopte. Het waren Essie nagellakjes. Voor iedereen die Essie niet kent. Essie is een merk Nagellak die heel populair is en ook vooral in Amerika. Deze nagellakjes kosten normaal over de tien euro en ik vond ze voor drie euro! Ik nam twee kleurtjes mee en die ga ik vandaag voor jullie reviewen. Continue reading »

Koninginnedag nail art!


Het is bijna zo ver. Morgen maakt Beatrix plaats voor haar zoon Willem-Alexander. En iedereen gaat de hele dag oranje. Heb jij niet zo veel oranje kleding en wil je toch een beetje lijken. Met deze nail art heb je heel simpel en snel een oranje look!

De nagellakjes die ik gebruikt heb zijn:

Biocura- blanc
Essence- 145 flashy pumpking
Style me up- orange
Max striper- white
Max striper- navy
Max striper- red

Pasen Nail Art!

Vandaag een paas nail art. Die iedereen kan maken. De nagellakjes zijn ook nog eens budget proof. Dit zijn de nagellakjes die ik gebruik heb:

Max stripers in: White, Orange, French Pink, Black

Catrice: 700 Birdy reloaded

Essence: 146 That’s what i mint, dotting tool (stokje met bolletje)

Ailisha: kleur 15

 

 

 

EHBN (Eerste Hulp Bij Nagelproblemen) #1

Het is echt verschrikkelijk. Nagels die continu afbreken. Ik vind het echt heel irritant. En ik heb het nu echt heel erg. Ik denk dat het komt doordat het de hele tijd zo raar weer is, en van de winter zijn mijn nagels nog een beetje broos. En ik weet dat ik niet mag klagen, want mijn nagels zijn van zichzelf al heel erg sterk. En groeien als kolen :P. Maar ik vind het heel irritant. En zorg er graag voor dat mijn nagels weer sterk worden. Heb jij hier nou ook last van? Ik geef wat tips die voor mij wel aardig werken.

Continue reading »

Essence Lente nagellak

Het wordt lente. Ik weet dat dit nu nog een beetje ver gezocht is. Er ligt hier een dik pak sneeuw, en is het heel erg koud. Maar het kan nooit meer lang duren. Het moet toch ooit wel lente worden. En voor die tijd moet je voorbereid zijn. Daarom kocht ik twee nagellakjes van Essence die ik vandaag aan jullie ga laten zien.

Continue reading »

Herome Fancy Sweden nagellakswatch

Herome heeft een nieuwe lijn voor hun W.I.C (world inspired colours) collectie. Eens in de zoveel tijd brengt Herome een nieuwe lijn. Deze lijn heeft altijd te maken met een land. Zo zijn er al lijnen geweest van: India, Rusland, Australië, Curacao en ons eigen kikkerlandje. Dit keer was Zweden aan de beurt. De naam van de collectie is dus Fancy Sweden.

Continue reading »