Zondag idee!

Ik heb een heel leuk idee voor een zondag artikel en ik wilde het jullie even laten weten en ik wil er ook wel graag jullie mening over horen.

Ik eet glutenvrij voor de mensen die dat nog niet wisten (hier een artikeltje over mijn dieet) En er zijn nog zoveel meer mensen die glutenvrij eten. Maar er zijn ook heel veel mensen die er niets van af weten en als je het aan ze vraagt of ze weten wat dat is dat ze geen antwoord kunnen geven. Ik vind het belangrijk dat die mensen ook wat van het dieet af komen te weten en ik vind het ook belangrijk dat de mensen die glutenvrij eten ook kunnen genieten van hun eten. Daarom was mijn idee om iedere zondag iets te vertellen over glutenvrij eten, of producten uit te proberen, of recepten te maken. Het is super leerzaam en voor de mensen die glutenvrij zijn soms ook super lekker! De mensen die niet glutenvrij zijn kunnen zo ook meer van het dieet leren en misschien de recepten uitproberen voor als iemand met een glutenvrij dieet bij hun thuiskomt, of om zelf lekker uit te proberen. (mensen die niet glutenvrij zijn kunnen de recepten ook gewoon maken en eten!)

Ik wil al wel vast even waarschuwen dat niet alle producten die ik ga gebruiken altijd even makkelijk te vinden zijn. Als je glutenvrij bent weet je bij jou in de buurt vast nog wel plekken waar je zulke producten kunt halen. Deel dit ook vooral in de comments!

Ik vind het in ieder geval een super leuk idee! Zo kan ik iedereen weer wat bijleren over het dieet en kan ik met de mensen die een glutenvrij dieet hebben mijn recepten delen. Ik wil ook wel graag weten wat jullie er van vinden en als jullie nog suggesties hebben voor artikelen kun je dat ook achterlaten in de comments!

XXX Lotten