School is bijna afgelopen!!

Summer Time ;3 | Perfect Sea Paradise (H) Quotes | via Tumblr

De proefwerkweek is voorbij en het duurt niet lang voordat ik school een paar weken niet hoef te zien. De komende twee weken heb ik nog een paar doedagen en hoef ik alleen nog mijn boeken in te leveren en mijn rapport op te halen en dan zit de tweede er op. Op naar de derde. Ik ga volgend jaar naar Gymnasium 3. Ik heb er al erg zin in, maar ik ga eerst nog even een paar weken vakantie vieren.

Continue reading »

Inspiratieloos

Tumblr_ml0zej77jx1rrfw3mo1_500_largeTja… De titel zegt het al. Ik was vandaag te inspiratieloos om een leuk artikel te schrijven. Toch wou ik de dag niet helemaal voorbij laten gaan zonder iets van me te laten horen. Maar ik kan op dit moment niks zinnigs bedenken om te schrijven. Ik wil graag wel iedere dag een artikel blijven schrijven, maar ik heb al wel vaker gehad dat ik niks weet om over te schrijven. En ik vind dat echt niet leuk. Ik wil namelijk voor jullie schrijven. Dat is leuk! Hopelijk krijg ik snel weer inspiratie. Voor morgen staat er in ieder geval wel iets zinnigs klaar. Maar als jullie iets weten wat ik kan schrijven, laat het weten. Ik sta open voor ideeën. En hebben jullie laatst iets gelezen wat jullie leuk vonden, laat dat ook weten. Dan kan ik een beetje kijken wat jullie leuk vinden. En dan kan ik meer van zulke dingen gaan schrijven!

Ik hoop dat ik jullie niet teleurgesteld heb vandaag! Maar ik hoop snel weer veel inspiratie te hebben. En hopelijk helpen jullie mij daarbij door ideeën achter te laten!

XXX

Sorry, dit artikel was een beetje dreug.

My Photodiary April 2013

Deze maand heb ik weer foto’s gemaakt. En wat waren het er veel deze maand. Het lijkt wel of ik van ieder ding wat ik gedaan heb een foto heb gemaakt. De helft van de foto’s kan ik me ook niet meer herinneren, maar dat maakt niet uit. April was in ieder geval een leuke maand en de foto’s die ik heb gemaakt deel ik graag met jullie.

Continue reading »

May Photochallenge #2

Ik houd echt van zulke plaatjes. Mooie zonsondergang plaatjes waarbij de lucht mooi gekleurd is. Ik maak denk ik iedere dag wel zo´n foto. Ik houd gewoon van de lucht, hahah.

Mijn instagram account waar ik iedere dag deze foto´s post is @lotteschuurtje

Vraag je je af waarom ik deze artikels maak, lees dan even dit artikel terug.

May photo challenge

Ik wil deze maand iedere dag een extra artikeltje plaatsen met een foto. Ik ga iedere dag een foto plaatsen. Hierboven zie je de planning. Zo ook de eerste foto van vandaag:

Dag 1- selfie