Tag: Als ik een … was, dan was ik een ..

Ik zocht weer eens naar een leuke tag om te doen. Op een gegeven moment kwam ik deze tegen en heb ik besloten om die te doen. Nou hier komt ie..

Als ik een maand was, dan was ik november.    

Allereerst ben ik al jarig in november, wat die maand al leuk maakt. Ook is het een maand die het begin van de winter aankondigt. Ik houd van het najaar en geniet dan ook volop als het zover is.

 

Als ik een dag was, dan was ik vrijdag.

Ik vind vrijdag gewoon de leukste dag van de week. Het begin van het weekend en de dag dat ik toch wel geniet van de vrijdagavond.

 

Als ik een tijdstip was, dan was ik 10 uur ‘s avonds

Ik ben toch wel een avond mens en eigenlijk ben ik het actiefst in de avond. Al vind ik het ook wel eens fijn om vroeg op te staan.

Als ik een planeet was, dan was ik Mars.

Ik vind de kleuren van mars erg mooi en ik vind het cool dat een reep vernoemd is naar mars.

 

Als ik een dier was, dan was ik een Oerang oetang.

oerang oetangs zijn echt mijn favoriete apen. Ze zijn ontzettend slim en zijn ook heel sociaal. Wat me ook heel leuk lijkt, is dat je de hele dag geen verplichtingen hebt je slingert een beetje heen en weer met je lange armen en gaat weer effen ergens dutten.

 

Als ik een richting was, dan was ik West.

Ik heb West gekozen, omdat wij in West-Europa wonen. En ik denk dat je wel geluk hebt als je hier bent geboren. Veel democratie en vrijheid. Ik vind dat we hier wel eens bij stil mogen staan. Daarom heb ik West gekozen.

 

Als ik een meubelstuk was, dan was ik een bank.

Ik denk dat ik me de meeste tijd van de dag wel op de bank doorbreng. Wij hebben thuis ook echt zo’n lekkere zachte bank waar je heel fijn in het hoekje kan kruipen. Ik kan gewoon niet zonder een bank!

 

Als ik een vloeistof was, dan was ik Arizona.

Arizona is gewoon super lekker. Ik geniet iedere keer weer als ik Arizona drink

 

Als ik een boom was, dan was ik een Palmboom.

Het liefst wil ik later een tuin met alleen maar palmbomen. Palmbomen doen me echt denken aan de zomermaanden wanneer je op het strand ligt en geniet van 30+ graden.

 

wow. | via Facebook

Als ik gereedschap was, dan was ik een hamer.

Hamers zijn heel mannelijk, maar ik vind ze wel heel cool. Ze zijn gewoon stoer!

 

Als ik een bloem was, dan was ik een viooltje.

Een viooltje doet me denken aan de lente. Hij is klein, subtiel en super vrolijk. Een bloemetje speciaal voor mij.

 

Als ik een muziekinstrument was, dan was ik een piano.

Ondanks dat ik zelf dwarsfluit speel, vind ik een piano toch nog iets bijzonderder. Je kunt er echt heel veel kanten mee op. Ik vind vooral die gevoelige kant van de piano super mooi.

 

Als ik een gezichtsuitdrukking was, dan was ik een lach.

Ik denk dat ik 90% van de dag wel lach. Die lach is niet van mijn gezicht af te slaan. De mensen die mij kennen zien mij ook bijna altijd met een lach.

 

Als ik een kleur was, dan was ik wit.

Wit is gewoon neutraal, vlekkeloos en gewoon mooi. Het past overal bij en is gewoon mijn kleur! Het is niet dat ik alleen maar wit draag of zo. Er zijn echt wel meer kleuren die ik helemaal geweldig vind, maar die kleuren verschillen een beetje per seizoen.

 

Als ik een emotie was, dan was ik vrolijk.

Je kunt maar beter genieten van het leven en dat doe je door vrolijk te zijn. Ik ben zo vaak vrolijk en ook als ik niet vrolijk ben, probeer ik mezelf wel op te vrolijken.

 

Als ik een soort fruit was, dan was ik een perzik.

Ik vind perziken gewoon heel erg lekker. En ik vind ze ook super cool, want ze zijn zacht!! Ook vind ik perziken gewoon heel zomers en ze maken me heel blij.

Als ik een geluidje was, dan was ik een vrolijk lente liedje.

Ik zou een liedje die je aan de lente doet denken zijn. Met fluitende vogeltjes en huppelende kindjes.

 

Als ik een element was, dan was ik de Aarde.

Hier leven we van. Wat zouden we zijn als we geen aarde hadden?

 

Als ik eten was, dan was ik een lekkere taco.

Een tacoschelp gevuld met gehakt, sla en guacamole. Om van te genieten!! Taco’s blijven echt mijn favoriete eten. We eten het thuis niet heel vaak, maar als we het eten is het ook wel feest!

 

Als ik een auto was, dan was ik een witte volkswagen polo.

Ik vind die auto’s gewoon super mooi en in het wit zijn ze helemaal perfect!! Misschien neem ik later wel zo’n auto.

 

Als ik een plek was, dan was ik een heel mooi plekje.

Dat klint misschien een beetje vaag, maar ik zou dan een plekje willen zijn bove op een berg waar je de zon heel mooi in de zee kunt zien ondergaan. Ik vind dat zo’n bijzonder gezicht. Op die plek wil ik ook wel een vakantie huisje hebben staan.

 

Als ik een stof was, dan was ik wol.

Ik houd gewoon heel erg van die wollen oversized truien en ik vind wol ook best wel bijzonder. Er worden al zo lang kleren van gemaakt. Dat het best wel een bijzondere stof is.

 

Als ik een smaak was, dan was ik pittig.

Ik houd wel van een beetje pittig!

 

als ik een voorwerp was, dan was ik een computer.

Hoe cool is het als je zoveel kan als een computer. Ook uit mijn leven is een computer niet weg te denken. Ik zou dan ook wel een computer willen zijn die heel bijzonder voor iemand is. Een computer van iemand die niet zonder kan.

 

Als ik een lichaamsdeel was, dan was ik een neus.

Neuzen zijn gewoon cool. Daar valt niet over te discussiëren.

 

Als ik een liedje was, dan was ik Bubbly van Colbie Caillat.

Het maakt niet uit hoe oud het liedje is, ik blijf het een ontzettend mooi liedje vinden. Als je nog nooit van dit liedje hebt gehoord zoek hem dan zeker even op!!

 

Als ik een paar schoenen was, dan was ik een paar sleehakken.

Ik vind sleehakken heel elegant maar toch vind ik ze nog wel iets stoers hebben. Ook is het heel makkelijk om er op te lopen. Een stuk makkelijker dan van die naaldhakken.

 

Dit was de tag. Ik vond hem heel erg leuk om te doen. Neem hem gerust over of laat weten wat jou antwoorden waren in de comments.

XXX

This entry was posted in Make Up.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *