GVM: Super handige websites

glutenvrij met mij

 

Vandaag heb ik weer een nieuw GVM (Glutenvrij met Mij) artikel voor jullie. Ik vertel jullie vandaag welke sites handig zijn voor informatie, recepten en tips. Ik bekijk deze sites zelf ook regelmatig en ik kan jullie zeggen dat ik er op meerdere momenten al veel aan heb gehad.

Glutenvrij.nl

Ik heb jullie al meerdere keren naar deze site verwezen, maar ik wilde hem gewoon nog een keer laten zien, want dit is echt een wonder site. Er sttat zoveel informatie op dat jong en oud binnen een paar minuten begrijpt van Coeliakie inhoud. Ook staan er dingen op zoals: ‘Ik wil uit eten, maar waar kan ik glutenvrij eten’. Je kunt ook nog lid worden van de Nederlandse Coeliakie vereniging. Dan krijg je je eigen ledenpas en ieder jaar 4 magazines op de deurmat. Ik ben zelf ook lid en ik ben iedere keer weer vrolijk als er een magazine op me ligt te wachten.

 

Schaer.com

Schaer.com is de website van het welbekende merk Schär. Ik vind dit een hele goede website. Je wordt goed geïnformeerd over de producten die ze verkopen en ook staan er hele lekkere recepten op de site die gemaakt kunnen worden met Schär producten. Over het algemeen zijn die producten goed verkrijgbaar. Dus Schaer.com is ook zeker even de moeite waard om te bezoeken.

 

Missglutenvrij.wordpress.nl

Missglutenvrij.wordpress.nl is een blog. Harmke is zelf ook glutenvrij en probeert ook veel uit. Wat ze van producten vind, vertelt in een artikel. Die lees ik iedere keer weer met plezier. Er komt niet iedere dag wat op haar blog, maar vaak genoeg. Het verveelt in ieder geval niet. Wat ik vooral leuk vind aan haar blog zijn de recepten voor speciale Feestdagen. Zo kunnen wij met ons glutenvrije dieet ook meegenieten.

 

Glutenvrijemarkt.com

Dit is de website waar ik in de zoveel tijd heel veel glutenvrije spullen bestel. De webshop heeft een ruim aanbod aan spullen en ik weet meestal niet eens wat ik moet nemen. Ze hebben echt veel!! Mijn favoriete categorie is toch ook wel versnaperingen . Als je nog eens een goede website zoekt om glutenvrije producten te bestellen, moet je zeker even op deze website kijken. En ben je lid van de Nederlandse Coeliakie vereniging dan krijg je ook nog eens korting bij je bestelling!!

Dit zijn de glutenvrije websites die ik het meest bezoek en die ik ook met plezier bekijk. Ik hoop dat ik jullie weer wat wijzer heb gemaakt. Tot morgen!

XXX

This entry was posted in Make Up.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *