Persoonlijke update oktober 2013

colors | Tumblr

Over twee dagen is het precies een maand geleden dat ik mijn laatste artikel plaatste. En wat is er veel gebeurd in die maand! School is al weer een poos begonnen. Voor degene die het nog niet wisten ik zit in gymnasium 3. En ik kan niet ontkennen dat ik het best wel druk heb met school. De derde is gewoon weer een stukje moeilijker en met Grieks als nieuw vak erbij daag ik mezelf ook wel uit. Wat ik wel merk is dat ik steeds meer begin in te zien hoe je moet plannen en hoe ik mijn tijd goed kan indelen. Het is nog wel echt een kunst, maar ik hoop dat ik over een tijdje super goed kan plannen. Ook hoop ik als ik kan plannen dat ik mijn tijd kan verdelen tussen school en mijn blog.

Maybe i dream too much | via Tumblr

Verder gaat het super goed met mij! Ik sta iedere dag met plezier op en dan denk ik van weer een nieuwe dag! YEEY! Ook al heb ik soms moeite met opstaan (ik ben geen ochtendmens).  En voordat reacties krijg van: ging het eerder niet goed met je dan? Jawel! maar ik weet niet, maar ik vind sowieso de klas waar ik nu in zit veel leuker. En ik weet niet precies hoe het komt, maar ik ben gewoon iedere dag weer heel erg vrolijk!

Ik hoop dat ik jullie weer even iets heb kunnen vertellen over mijn leventje en ik hoop dat ik de aankomende dagen, weken, maanden goed en veel kan bloggen.

dat was t voor vandaag

XXX Lotte

ps. Ik wil mijn trouwe lezers even bedanken, dat ze iedere dag mijn blog nog bezoeken, ondanks dat ik geen artikel post. Bedankt!!

 

This entry was posted in Make Up.

2 thoughts on “Persoonlijke update oktober 2013

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *