Persoonlijke update mei 2014

foto (1)

Na een lange tijd niets van me te laten horen, schrijf ik vandaag op deze mooie zondag weer eens een persoonlijke update. Ik vond het daar wel weer eens tijd voor. Er staat namelijk zoveel leuks op de planning voor de aankomende tijd en ik kan het niet laten om dat allemaal met jullie te delen.

Allereerst wil ik even zeggen dat het goed met me gaat en dat ik ontzettend in mijn sas ben. En dat ik bloggen nog steeds heel erg leuk vind, maar dat ik er gewoon geen tijd voor kan vinden. Ik ga nu niet allemaal smoesjes bedenken waarom ik niet kan bloggen. Ik denk dat het belangrijk is dat ik geen beloftes maak die ik later toch niet na kan komen doordat ik er geen tijd voor heb, maar ik hoop dat ik iets meer kan gaan bloggen vanaf nu. Ik zet nog even niets vast, maar dat is wel waar ik naar streef.

Dan zal ik jullie nu wat vertellen over de aankomende tijd. Morgen begint school weer en dan zit ik maandag en dinsdag gewoon op school, maar woensdag ga ik voor een excursie met Latijn naar Heerlen en Valkenburg. Ik heb er al best zin in en het wordt gewoon een leuk dagje weg met onze klas. Op donderdag en vrijdag hebben we vrij vanwege Hemelvaart! Lekker vier dagen vrij en hopelijk genieten van de zon.

In de week daarna begint de week met op maandag een gewone dag school, maar op dinsdag gaan we op excursie naar Amsterdam met school. Hier gaan we musea bekijken, maar we krijgen ook vrije tijd om zelf even rond te lopen. Woensdag, donderdag en vrijdag heb ik gewoon school, maar is er wel avondvierdaagse in Ulft waar mijn zusjes aan meedoen en waar ik ook iedere avond even ga kijken. Als het eenmaal vrijdag is, mag ik me ook gaan voorbereiden voor Parijs. Ik ga namelijk met school naar Parijs. We vertrekken vrijdagnacht en we komen zondagochtend weer terug. Toen ik heel klein was, ben ik al wel eens in Parijs geweest, maar daar kan ik me niets meer van herinneren. In Parijs heb ik denk ik wel het meeste zin. De Eiffeltoren bekijken,  zeven uur lang in de bus en heel veel foto’s maken met mijn vriendinnen. Twee te gekke weken als je het mij vraagt.

 

foto (3)

En na die twee weken duurt het niet lang meer voordat het zomervakantie is! Yeaahh!! Ook voor de zomervakantie staat er nog zoveel leuks  op de planning. Even daarvoor hebben we nog kermis. In de zomervakantie zelf ga ik nog op vakantie, is Huntenpop en ga ik met mijn vriendinnen tienertouren.

Ik ben zo happy als ik kijk wat voor een leuke ik allemaal nog mag doen. Ik heb overal ontzettend zin in en kan echt niet wachten! 🙂

Liefs, Lotte.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *