Outfit: Summer feelings

P1030448

Toen ik een paar weken geleden bij de Primark in Essen was, was ik vastberaden om een maxi dress mee naar huis te nemen. Ik had ze al bij meerdere youtubers en bloggers gezien en ik moest er zelf ook echt een hebben. Ik heb gekozen voor deze grijze met zwart en vandaag heb ik hem gecombineerd en heb ik foto’s van mijn outfit gemaakt.

P1030433

 

Ik draag dus een maxi dress van de Primark. De jurk bestaat uit twee lagen: Een onderjurk van twee laagjes zwarte  doorzichtige stof (doordat het twee laagjes zijn schijnt hij niet door) met daaroverheen een losse grijze top van katoen. De twee laagjes zitten aan elkaar vast wat ervoor zorgt dat het een stuk comfortabeler zit. Verder draag ik sleehakken van de Lidl. Ja, je leest het goed de Lidl. Het zijn sleehakken met beige en gebroken witte bandjes van lak. Ik vind ze gewoon ontzettend leuk en ze lopen ook echt heel fijn.  Ook draag ik nog een bruine zonnebril van de Shoeby, drie gouden above knuckle ringen van de Primark en een bloemenkrans van de Primark.

 

P1030453

Nog even op een rijtje:

  • Jurk: Primark
  • Schoenen: Lidl
  • Zonnenbril: Shoeby
  • Bloemenkrans: Primark
  • Above knuckle ringen: Primark

 

Laat weten wat jullie van een maxi dress vinden!

Lotte,

 

This entry was posted in Fashion.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *