Vakantie!!

foto (5)

Jongens! De vakantie is begonnen. Ondanks dat ik nog twee keer naar school moet om cijfers op te halen en boeken weg te brengen, vind ik dat ik het al wel vakantie kan noemen. Ik heb weer veel tijd en kan een heleboel leuke dingen gaan doen en even niet aan school denken.

In mijn vorige update vertelde ik over een heleboel excursies die ik nog zou hebben met school. Ik ging onder andere nog naar Heerlen+Valkenburg, Amsterdam en Parijs! Ondertussen zijn al die excursies al meer dan een maand geleden! Echt niet te geloven. Ze waren alle drie geweldig. Heeren+Valkenburg was echt meer een dagje met school weg, maar toen we in Amsterdam waren, kregen we ook nog wat vrije tijd en zijn we naar de Dam gelopen en hebben daar bij de Bijenkorf zelf een Magnum gemaakt en zijn we ook nog even langs de Forever 21 gelopen. Maar van alle excursies springt Parijs er toch wel bovenuit. Het was echt geweldig. De Eiffeltoren, het mooie weer, de metro. Met de hele klas+ begeleiders hebben we de hele dag door Parijs gelopen en alle toeristische trekpleisters bezocht. In Parijs kregen we ook nog even vrije tijd en toen zijn we met een paar meiden even naar de H&M, Six, Mac en Starbucks geweest. Het was echt een van de leukste dagen van het jaar!

Na Parijs moesten we nog drie redelijk gewone, maar wel hele drukke weken door en toen kwamen we uit bij de proefwerkweek. Die proefwerkweek is nu onderhand voorbij, want ik heb vandaag mijn twee laatste proefwerken gehad. ik ben zo blij dat het nu klaar is. Na elf proefwerken had ik het ook wel gehad. Vandaag bij het laatste proefwerk moest ik nog vijf opgaven en ik kon me toen al bijna niet meer concentreren, omdat ik in mijn hoofd zat met ‘na deze vijf opgaven heb ik vakantie!’

Vanaf nu kan ik lekker rustig de vakantie in gaan zonder nog iets voor school hoef te doen. Ik vermaak me wel met het WK en de Tour de France en hopelijk kunnen we ook nog genieten van lekker weer als dat nog komt…

Foto’s van mijn excursies, maar ook van andere leuke dingen 🙂 vind je op mijn Instagram account @lotteschuurtje

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *