over mijn website ♥

Van jongs af aan vond ik computers al heel interessant. Misschien omdat mijn vader ook wel veel van computers af weet. Maar ik zocht alles zelf uit en ondekte daardoor ook veel. Toen ik een jaar of acht was zag ik dat je via come2me.nl een gratis website kon maken. Nou ik begon een website over mijn hondjes. Ik had er veel tijd in gestoken, allemaal foto’s en informatie over het ras. Maar na een maand had ik het wel gezien. Ik wist niet meer wat ik moest schrijven en ik had geen foto’s meer.

Een paar jaar later toen ik een jaar of elf was vertelde mijn vriendin mij over beautygloss. Ik vond het echt helemaal geweldig. Iedere dag keek ik wel twintig keer op die site. Zo begon ik met blogs volgen. Het werden er steeds meer! Op een gegeven moment dacht ik ‘ ik wil ook een blog ‘. Zo begon ik afgelopen zomer mijn blog. Op dat moment gebruikte ik Kompozer om mijn website te bewerken, maar na een poosje had ik nog steeds niet precies ontdekt hoe het nou werkte, en daardoor werd het steeds moeilijker om iedere dag een artikel. te plaatsen.

Een poosje later hoorde ik van WordPress. Dàt programma wou ik gebruiken. Dat had ik aan mijn vader verteld. Een week later las mijn vader op twitter dat er bij de Ondernemersfabriek in Ulft. Die geven iedere maand een gratis workshop. Mijn vader had ons opgegeven, en de week daarna gingen we erheen. Het was echt heel interessant en ik heb heel veel geleerd.

zo is mijn blog tot stand gekomen!

xxx Lotte

One thought on “over mijn website ♥

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *