over mij ♥

Ik ben Lotte van de Schuur. Ik ben 13 jaar. Ik woon mijn hele leven al in het leuke dorpje Ulft in de achterhoek. Hier woon ik samen met mijn ouders, en mijn drie zusjes: Floor, Lisa en Roos.

Ik zit in de tweede van het Isala in Silvolde. Mijn niveau is vwo met latijn. Ik zit in een leuke klas met leuke meiden, en mijn beste vriendinnen van de basisschool. Ondanks dat je moet leren en huiswerk moet maken vermaak ik me wel. We hebben leuke uitstapjes en worden nog wel redelijk vrij gelaten.

Naast bloggen speel ik nog dwarsfluit wat ik ontzettend leuk vind. En ik ben ook nog iedere week te spotten bij Bertha Huls waar ik aan Jazz Ballet doe. Verdere hobby’s van mij zijn: shoppen, creatief bezig zijn, urenlang blogs afstruinen en me bezighouden met computers vind ik ook heel interessant.

De onderwerpen die ik op mijn site bespreek vind ik ook heel interessant. Make up vond ik altijd al heel leuk om mee te experimenteren  en die liefde is alleen nog maar groter geworden. Dan heb je nog haren en fashion. Dit is een soort haat liefde relatie. Sommige momenten geef ik er helemaal niets om, al begint het me wel steeds meer te interesseren en besteed ik er ook steeds meer aandacht aan. En ook nog een onderwerp die niet kan ontbreken is Nagels. Ik kan niet zonder.  Er zijn maar weinig momenten wanneer je mij zonder nagellak ziet. Het leukste vind ik dan nog wel nail art. Je kunt er zoveel kanten mee op.

Als ik mezelf zou beschrijven in vijf woorden dan zouden dat zijn: grappig, creatief, eigenwijs, strevertje en prettig gestoord!

grappig: Ik ben altijd wel in voor een grapje!

creatief: Ik vind het leuk om dingen zelf te maken en te experimenteren, hier kan ik wel een paar dagen mee bezig zijn, maar op het resultaat ben ik altijd wel een beetje trots.

eigenwijs: Dat woordje kan ook niet vergeten worden! ik wil altijd gelijk hebben, ook al heb ik dat niet. ik kan het ook net zo lang vasthouden tot het ongelijk is bewezen.

strevertje: Als ik echt iets wil dan ga ik er ook voor!

prettig gestoord: Samen met mijn beste vriendin! Wij zijn samen niet helemaal lekker in orde. Zo zijn we hele liedjes aan het zingen in de klas ,with no shame! Bij biologie is het nog wel het ergst. Hahah.

 

Fun Facts about me:

1. Ik heb een obsessie voor kangoeroes. Ik weet niet waarom! Ik vervang ze voor ieder woord, zo zeg ik ook tegen mijn honden ‘wat ben je toch een lieve kangoeroe’ en dat is nog maar een voorbeeld.

2. Ik ben thee verslaafd. Niet zoveel over te zeggen. Het is gewoon zo!

3. ik heb coeliakie. En ja dat is een fun fact. Het is soms best leuk!

meer weet ik nu niet te bedenken…

xxxxx Lotte

4 thoughts on “over mij ♥

  1. hey ik ben Hannah moens en ik ben jara mijn hobbys zijn shopppen chiro dansen en zingen voeg mij toe als je wil maar je moet me wel kennen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *